Siasatan Bank Negara

Tempoh Siasatan Bank Negara (Bnm) Ke Atas Buluhmas Telah Mencapai Tempoh 90 Hari. Oleh Itu, Buluhmas Masih Menunggu Maklum Balas Dari Pihak Bnm Mengenai Hasil Siasatan. Diharap Kepada Semua Promoter Agar Dapat Bersabar Dan Kami Akan Memberikan Informasi Dari Masa Ke Semasa.

Buluhmas Mart Berpindah

Buluhmas Mart cawangan Pandan Jaya dan Shah Alam akan berpindah ke lokasi yang baru, bermula 25hb Jun 2009. Ini disebabkan pemilihan lokasi yang lebih strategik dan lokasi Buluhmas Mart yang baru akan diberitahu kelak.

Khabar Berita Palsu

Perhatian Kepada Semua Promoter Buluhmas, Sejak Kebelakangan Ini Terdapat Banyak Sms/Khabar Berita Yang Berunsur Fitnah. Diharap Kepada Semua Promoter Buluhmas Tidak Terpedaya Dengan Berita-Berita Tersebut. Pihak Buluhmas Telah Pun Membuat Laporan Polis Dan Siasatan Sedang Lakukan.Segala Berita Terkini Mengenai Buluhmas Hanya Akan Disiarkan Melalui Laman Rasmi (Website) Buluhmas Sahaja. Harap Maklum.

Penyikiran

MHD SHAFIAI BIN MD. ZAIN

Mhd Shafiai Bin Md. Zain Telah Disingkir Daripada Syarikat Buluhmas Enterprise Sdn Bhd Pada 1 Disember 2008.Dia Telah Mengkhianati Syarikat Buluhmas Serta Pecah Amanah Seperti:

Tidak Menghantar Borang Pendaftaran Promoter Baru Ke Ibu Pejabat.
Menyebarkan Khabar Berita Palsu (Memburuk-Burukkan) Syarikat.
Mengedar [...]